Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Водій Микола Бондаренко дарує дітворі автомобілі

Водій автобуса КП “Бучатранссервіс” Микола Бондаренко, який  працює на 102-му маршруті, записує  пропозиції пасажирів і передає диспетчерам.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на КП  “Бучатранссервіс”.

Зазначається, що Микола Бондаренко, котрий щоранку перевозить пасажирів з Бучі до Ворзеля, є відповідальним та уважним водієм. Більше того – він каже, що з багатьма пасажирами уже навіть особисто знайомий.

Микола Іванович демонструє своє прагнення поліпшувати якість перевезень ще й тим, що хоче, аби побажання пасажирів були враховані ґ.

Аби людям було комфортно у громадському транспорті, водій дослухається до побажань людей, фіксує і  передає все диспетчерам.

Також Микола Іванович зазначає, що саме діти дарують йому хороший настрій на увесь день. А дітвора користується маршрутом часто.

«Малеча дуже ввічлива. І подякують, і гарного дня побажають. Найбільше діти дуже люблять колекціонувати наші квитки: покладуть копійку – і беруть з собою білетик», – розповідає Микола Бондаренко.

До речі, хобі водія також пов’язане з автомобільним транспортом: він колекціонує міні-копії автомобілів.

“Щоправда, частину з них він вже подарував дітлахам”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині шиють адаптивний одяг для людей з інвалідністю. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору