Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

“Янголи спорту”: в Ірпені відкрили виставку-реквієм

В Ірпінському ліцеї №3 відкрили виставку-реквієм, присвячену загиблим українським спортсменам.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що в  Ірпінському ліцеї нині демонструється частина зі зібраних  Спортивним комітетом України фото та історій загиблих українських спортсменів. До реалізації  проєкту долучились  президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк та уповноважений представник СКУ в Київській області Станіслав Федоров.

Під час відкриття виставки

Загалом було зібрано майже 300 світлин та розповідей про спортсменів, які  загинули під час повномасштабного вторгнення рф в Україну.

На знімках, представлених на виставці “Янголи спорту”, є й ірпінчани – висококласні спортсмени, які полягли,  захищаючи рідне місто.

Зокрема, це боксер і дитячий тренер Олексій Джунковський, майстер спорту з військово-спортивного багатоборства Ігор Сухих, тренер зі спортивного орієнтування Саша Шеремет, володар Кубка України з пейнтболу Ігор Кроткіх.

Спортсмени і війна: трагічні історії

“Діти, молодь, дорослі спортсмени — ці фотографії вкотре нагадують, що російські злочинці не жаліють нікого”, – йдеться у повідомленні.

Виставка-реквієм “Янголи спорту” працюватиме в актовій залі Ірпінського ліцеї №3 до 12 січня з 8-00 до 19-00.

“Потім експозицію розгорнуть у наступному місті. Також вона поїде у Німеччину та Іспанію”, – зауважують в Ірпінській міськраді.

Виставка в Ірпені діятиме до 12 січня

Війна у світлинах

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі зібрали понад 34 літри крові для ЗСУ.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору