Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Командир 114 бригади ТрО з Київщини залишив посаду

Командир 114 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Київської області полковник Олександр Коваль полишає посаду командира.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на 114 окрему бригаду Сил територіальної оборони ЗСУ.

«Згадуючи той шлях, хочу сказати, що для мене було найбільшою честю бути вашим командиром. Наші здобутки та досягнення завжди мотивували мене і давали привід гордості за бригаду. Також дякую за дружнє плече колективу, з яким ми гідно долали усі виклики», – зазначає Олександр Коваль.

Він також висловив упевненість у високому потенціалі та здатності бригади опанувати  будь яку критичну ситуацію, вистояти та показати приклад боротьби.

«Дякую вам за віру в мене, за вашу неймовірну самопожертву та відданість. Нехай наша бригада міцніє та досягає нових звитяг. Я вдячний кожному з вас за те, що ви робите для нашої країни. Дякую Вам за службу брати та посестри! Слава Україні», – додає Олександр Коваль.

Нагадаємо, Олександр Коваль очолював бригаду, яка брала участь в обороні Київщини та успішно виконує завдання із захисту країни на сході з 2018 року.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що майже 7 тонн вантажу у межах акції «Подаруй свято захиснику» було доставлено на лінію фронту від Макарівської громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору