Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Дитсадок “Веснянка” в Ірпені планують відкрити першого вересня

Три місяці тому на будмайданчику дитсадка “Веснянка” на вулиці Полтавська, 5 в Ірпені був лише котлован. Зараз звели цокольний та перший поверхи.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на допис у Telegram-каналі Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.

Він розповів, що  задоволений тим, як просуваються роботи, адже підрядник працює з випередженням графіка. До Нового року планують повністю встановлять плити перекриття.

“Рішення про демонтаж старого садочка прийняли у вересні на сесії міської ради. Будівля була вже вітхою, а російські обстріли її майже зруйнували. Про капітальний ремонт мови навіть не йшло, а про те, як нашій громаді потрібні сучасні дитячі садочки, знає кожен. Нова “Веснянка” матиме три поверхи, басейн та ліфт і зможе розмістити 12 вікових груп”, – йдеться у повідомленні.

“Веснянка” стане шостим комунальним садочком, зведеним за останні роки в Ірпені.

“Завдання для підрядників непросте, бо маємо стислі терміни, щоб відкрити дошкільний заклад до 1 вересня”, – каже Ірпінський міський голова.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Мотижинський ліцей отримав нове обладнання для харчоблоку

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору