Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Мотижинський ліцей отримав нове обладнання для харчоблоку

Сучасне обладнання для харчоблоку передала Мотижинському ліцею незалежна гуманітарна організація Норвезька Рада у справах біженців.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Макарівську селищну раду.

Зазначається, що тісна співпраця Макарівської громади з Норвезькою Радою у справах біженців склалася  ще з перших днів деокупації Київської області.

Серед обладнання для харчоблоку, яке отримав Мотижинський ліцей – холодильне обладнання, пароконвектомат, посудомийна машина, електрична плита, мийки, стелажі, набори посуду та  інше устаткування.

Нова кухонна техніка

“Це обладнання забезпечить приготування корисного та смачного харчування з дотриманням усіх санітарних норм та вимог до шкільного харчування. В нинішніх умовах така підтримка для нас є значно необхідною та вагомою”, – йдеться у повідомленні.

Новинки для шкільного харчоблоку

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Блиставицький дитячий садок «Золота рибка» разом  з Блиставицькою школою організували  благодійний ярмарок, на якому зібрали кошти для ЗСУ.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору