Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На Київщині збільшується кількість блокпостів

Відсьогодні,  28 грудня,  по 6 січня наступного року, у Київській області посилюються контрдиверсійні та безпекові заходи.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що рішення про це ухвалено на раді оборони Київщини.

Начальник КОВА Руслан Кравченко звернув увагу на те, що жителі Київщини повинні почуватися у безпеці.

“На Київщині збільшується кількість блокпостів. Перевірці підлягатимуть місця скупчення людей: торгові центри, супермаркети, вокзали, медичні заклади тощо.Така робота також сприятиме розшуковим заходам. За даними поліції, через здійснення кримінальних та адмін. правопорушень в розшуку перебувають понад 11 тис. осіб”, – йдеться у повідомленні.

У КОВА розповіли, хто залучається до проведення безпекових заходів. Це, зокрема,  СБУ, Нацполіція, НГУ та 114 окрема бригада тероборони.

“Просимо кожного жителя Київщини, гостей області з розумінням ставитися до безпекових заходів та можливої зупинки транспорту на блокпостах. Нагадуємо про необхідність при собі мати документи, які посвідчують особу”, – зауважили у КОВА.

І закликали всіх, хто став свідком того, що хтось робить фото чи відеофіксацію об’єктів оборонної чи критичної інфраструктури – повідомити правоохоронні органи.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що школи Бородянської та Гостомельської громад обрано для старту проєкту «Офіцер безпеки».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору