Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

На Київщині Пункти Незламності працюватимуть цілодобово

Погода погіршується – Київщина готується:  Пункти Незламності переходять у цілодобовий режим роботи.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Київської ОВА.

Зазначається, що синоптики прогнозують погіршення погодних умов на Київщині – очікується зниження температури повітря до -18ºС, що буде супроводжуватися поривами вітру, ожеледицею, опадами.

Тож Київська область готується до зимової погоди.

“У Київській ОДА відбулися засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області та штабу з оперативного реагування та забезпечення сталого функціонування об’єктів критичної інфраструктури. Були прийняті рішення щодо вжиття заходів у разі погіршення погодних умов та план оперативного реагування для забезпечення нормальних умов життєдіяльності населення у випадку надзвичайних ситуацій”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, вирішено, що Пункти Незламності, серед яких – і Пункти Незламності відповідального бізнесу, повинні не лише працювати цілодобово, а й бути забезпечені всім необхідним для підтримки тих, у кого виникне потреба ними скористатися.

З адресами Пунктів Незламності Київської області можна ознайомитися на сайті ОВА або скористатися чат-ботом «Київщина безпечна».

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що торік державні соціальні виплати отримали 206 505 жителів Київщини.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору