Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Сергій Наєв відвідав опорний пункт одного з підрозділів на Київщині

Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав один з опорних пунктів підрозділу, що виконує бойові завдання на Київщині.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу Командування Об’єднаних Сил ЗС України.

Командувач високо оцінив зусилля з організації служби та життєдіяльності цього військового колективу.

«На поточний момент логістичне забезпечення у Північній операційній зоні зосереджено на тому, аби кожен військовослужбовець почувався у польових умовах максимально комфортно. Звісно, це нелегке завдання, тому тилові служби працюють над тим, щоб всі види забезпечення були доведені до кожного військовослужбовця», – йдеться у дописі.

Місця несення служби на позиціях і бліндажі у цьому підрозділі облаштовані по-господарському надійно та якісно. Враховані особливості рельєфу та дотримано максимального комфорту для особового складу, наскільки це можливо у польових умовах.

Візит командувача на позиції ротного опорного пункту співпав з великим християнським Святом Хрещення Господнього.

«У святковий день хлопці сіли за стіл з вірою в нашу світлу Перемогу. Були розмови про те, як слід бити ворога та спогади про минуле. За їхніми плечима вже дві ротації на схід нашої держави. Це надзвичайні воїни і низький їм уклін і щира подяка! А над подальшим удосконаленням їхнього тилового забезпечення ми будемо працювати й надалі», – наголосив Наєв.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що бучанець Олег Мовчан отримав нагороду «Золотий Хрест».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору