Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Турецька компанія знайшла нове призначення для аеропорту «Антонов»

Турецька компанія планує створити логістично-транспортний центр в аеропорту «Антонов», що у Гостомелі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на заступника голови Комітету Верховної Ради з економічного розвитку Дмитра Кисилевського.

«Планується будівництво сучасного логістичного і транспортного вузла, який почне роботу після відкриття повітряного простору України», – сказав Кисилевський.

Відомо, що у грудні минулого року представники Mabtec Engineering and Consultancy завітали до України і оголосили про старт розробки концепції реконструкції аеропорту «Антонов» на базі індустріального парку Bucha Techno Garden. Турецькі партнери розробляють концепцію реконструкції аеропорту «Антонов» на базі індустріального Парку Bucha Techno Garden.

Компанія підкреслила, що це надважливий проєкт орієнтований на майбутнє, і стане основним логістичним і транспортним вузлом по всій Україні. Зокрема новий проєкт також допоможе забезпечити стрімке зростання міжнародних пасажиропотоків та вітчизняних вантажопотоків у перші роки відкриття повітряного простору України.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у амбулаторіях Гостомельської громади додалися нові номери телефонів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору