Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі знайшли несанкціонановану каналізаційну трубу 

З котеджного містечка «Парк Резиденс» у Бучі зливали нечистоти в яр.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що приводом для активізації діяльності владних і комунальних структур стали скарги жителів громади.

Наступного дня після отримання скарг інспектори з благоустрою Бучанської міськради, представники поліції, КП «Бучасервіс» та екологічної структури обстежили територію котеджного містечка «Парк Резиденс», і знайшли джерело неприємностей.

«Там виявили дві труби різного діаметру, з яких витікали нечистоти в яр. Представники котеджного містечка не запросили жодних дозвільних документів у Бучанської міської ради для виведення цих труб. Найближчим часом при покращенні погодних умов працівники КП «Бучасервіс» їх перекриють та усунуть проблему порушення екологічних норм», – йдеться у повідомленні.

Також співробітники поліції разом з екологом взяли проби ґрунту, аби дослідити їх у лабораторії та провели заміри забрудненої території.

За фактом правопорушення відкрито кримінальну справу та внесено її до ЄРДР.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що жителя столиці притягнуто до відповідальності за збут електронних сигарет на території Київщини.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору