Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Північній операційній зоні нарощують системи зв’язку

У Північній операційній зоні відбувається нарощення систем зв’язку  та тренування груп зв’язківців.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на офіційний Telegram-канал Командування Об’єднаних сил ЗСУ.

Зазначається, що посилення систем зв’язку відбувається задля надійного та безпереревного управління підпорядкованими підрозділами.

Зазначається, що тренування окремих груп спеціалістів-зв’язківців відбувається у ланці бригада-батальон. У навчальній програмі – радіотренування, розгортання польових вузлів зв’язку, а також побудова радіорелейних напрямків і мереж.

“Щотижня проводиться кілька тренувань на рівні бригад та угруповань військ. Військовослужбовці підтримують навички розгортання техніки, налагодження телефонії, передачі даних, радіозв’язку, супутникового зв’язку та усіх сервісів для безперебійної роботи пунктів управління”, – йдеться у повідомленні.

У КОС ЗСУ також зауважують, що під час зведення фортифікаційних споруд у Північній операційній зоні зв’язківці, завдяки розгортанню додаткових радіомереж та мереж телефонного зв’язку, забезпечують комунікацію інженерним підрозділам.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав один з опорних пунктів підрозділу, що виконує бойові завдання на Київщині.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору