Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Вишгороді закривають міст через канал

У Вишгородському районі  закривають міст через канал на капітальний ремонт. Відзавтра в один бік транспорт рухатиметься понтонним мостом.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Вишгородську РВА.

Зазначається, що розпочинається капітальний ремонт мосту через канал на дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів км 29+110. Тож закриють рух для всіх видів автомобільного транспорту.

“На час проведення ремонтних робіт основного мосту працюватиме понтонна переправа, що забезпечуватиме транспортне сполучення для мешканців лівобережної частини району та сусідніх областей”, – йдеться у повідомленні.

Рух понтонним мостом запроваджуватимуть у два етапи.

Відзавтра, 10 січня,   автотранспорт з Києва в бік Осещини та Хотянівки рухатиметься мостом через канал, а в зворотному напрямку  – тимчасовим понтонним мостом.

А  з 17 січня міст через канал повністю закриють, а транспорт рухатиметься лише понтонним мостом в режимі реверсу в обох напрямках.

“На початку повномасштабного вторгнення агресора один з прольотів мосту на дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів було зруйновано. Наразі міст не спроможний витримувати транспортні навантаження та потребує негайного ремонту”, – зауважується у дописі Вишгородської РВА.

Водіям варто звернути увагу на закриття мосту та на дорожні знаки.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Київській області ввели в експлуатацію ще два мости, пошкоджені під час бойових дій.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору