Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Родина інспектора патрульної поліції Київщини отримала тимчасове житло від мецената

П’ять родин поліцейських-переселенців, серед яких і сім’я інспектора відділу реагування патрульної поліції Київщини Дмитра Туфекчі, отримали тимчасове житло від благодійного фонду “Місія Хансена в Україні”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на спільноту Поліція Київщині.

9 січня відбулося вручення ключів від перших пʼяти квартир поліцейським з Херсонщини, Донеччини та Луганщини від благодійного фонду “Місія Хансена в Україні”. Деякі з них вже вдруге втратили свої домівки через війну.

Керівництво Благодійного фонду “Місія Хансена в Україні” пропонує допомогу в наданні у тимчасове користування сімʼям правоохоронців та цивільним громадянам безкоштовне житло в Київській області строком на 3-5 років.

Серед перших пʼять кандидатів з лав Національної поліції – сім’я інспектора відділу реагування патрульної поліції Київщини Дмитра Туфекчі. Раніше він проживав та ніс службу на Херсонщині в місті Олешки, яке наразі тимчасово окуповане та сильно постраждало через підрив росіянами Каховської ГЕС.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав один з опорних пунктів підрозділу, що виконує бойові завдання на Київщині.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору