Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

“Eco Bucha”: екоактивісти підсумували свою піврічну роботу

Учасники громадської ініціативи «Eco Bucha» підбили підсумки своєї діяльності за останні шість місяців.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що громадська ініціатива “Eco Bucha” утворилася одразу після звільнення Бучі від російських окупантів.

Перші півроку були часом організаційної діяльності. Підтримав роботу бучанських екоактивістів Центр екологічних ініціатив «Екодія».

“За цей час екоактивісти розробили рекомендації до «Програми комплексного відновлення території Бучанської міської територіальної громади» з урахуванням принципів зеленого відновлення, створили доступну платформу для співпраці громадських екоактивістів та профільних спеціалістів влади, а також стоять на захисті бучанських водойм спільно з партнерами”, – йдеться у повідомленні.

У підсумковій дружній зустрічі взяли участь партнери, однодумці, колеги екоактивістів. Під час обговорення вони радились щодо найактуальніших екологічних проблем громади. На підсумковій зустрічі також була Анастасія Івашина – кураторка екологів, проєктна менеджерка «Екодії».

Підсумкова зустріч стала і платформою для  старту нових проєктів.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині впроваджують пілотний проєкт з переробки відходів, які утворилися в результаті руйнувань під час бойових дій.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору