Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Керівник компанії хотів нажитися на відбудові Ірпеня

Поліція Київщини скерувала до суду обвинувальний акт щодо директора компанії, який завдав збитків бюджету на майже 130 тисяч гривень. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал поліції Київщини.

Зазначається, що під час відбудови пошкодженої будівлі в Ірпені керівник компанії-підрядника, використовуючи своє службове становище, вніс до договору завідомо неправдиві відомості про витрати. Сума матеріальної шкоди бюджету Ірпінської міської ради, становить майже 130 тисяч гривень.

“Правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини встановили, що директор одного із товариств заволодів грошовими коштами під час виконання капітального ремонту адміністративної будівлі в Ірпені, пошкодженої в результаті бойових дій, – йдеться у повідомленні

Також поліцейські зауважують, що  грудні було повідомлено зловмиснику про підозру.  та направили до суду Обвинувальний акт щодо нього за ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 191 ККУ скеровано до суду.

Фігуранту загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що поліцейські Київщини викрили злочинну схему незаконного заволодіння земельними ділянками Міністерства оборони України.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору