Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Буде суд: колишні чиновники віддали приватникам землі Міноборони

Поліцейські Київщини викрили злочинну схему незаконного заволодіння земельними ділянками Міністерства оборони України.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Національної поліції України.

Зазначається, що під судом опиниться  організована група колишніх посадовців, які в обхід законів передали  у приватну власність земельну ділянку Міноборони площею 19 га під Києвом.

Земля була призначена під розташування військової частини.

“Реалізували злочин ексголова однієї з сільрад Київської області та його спільники — депутати місцевої сільради та інженер-землевпорядник. У 2016 – 2017 роках в рамках чергової сесії вони прийняли ряд незаконних рішень, які призвели до вилучення землі із власності Міноборони на користь 35 підконтрольних їм осіб”, – йдеться у повідомленні.

У МВС зауважують, що таким чином державі нанесено понад 36 мільйонів гривень збитків.

Нині вручено обвинувальні акти у усім фігурантам справи.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що одне з підприємств, яке дислокується на Київщині, поставляло через одну з європейських країн у росію оптові партії засобів такмеду.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що правоохоронці припинили діяльність наркоугруповання з річним прибутком у 100 мільйонів гривень, яке діяло у столиці та на  Київщині.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору