Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені встановлять контейнери для збору речей

Сьогодні на позачерговому засіданні виконкому Ірпінської міської ради обговорили надання дозволу ГО «Зелений промінь» на встановлення спеціальних контейнерів для збору  одягу та взуття в Ірпені.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал першого заступника Ірпінського міського голови Андрія Кравчука.

Зазначається, що ініціювала справу начальниця управління благоустрою міста Катерина Пасюк.

Речі, зібрані ірпінчанами,  передадуть в установи та регіони, жителі яких потребують такої допомоги.

Адреси, за якими встановлять контейнери:

  • вул. Матвія Донцова, 50/1;
  • біля ЖК «Карат», Університетська 2ф – 2 контейнери;
  • зупинки біля ЖК «Синергія», біля магазину «Фора»;
  • біля супермаркету «Фора» (парк «МАМА»);
  • вул. Університетська 2з, біля супермаркету «Новус»;
  • Торгова площа, вул. Антонова;
  • Біля Покровського парку, вул. Полтавська 61.

“Хочу також зазначити, що у випадку нецільового використання контейнерів, утворення стихійних сміттєзвалищ навколо них, доцільність цієї ініціативи буде переглянуто, а договір з організацією розірвано”, – зауважив Андрій Кравчук.

ДОВІДКА. ГО «Зелений промінь» займається пошуком та залученням матеріальних та фінансових ресурсів для подальшого відправлення в установи, що цього потребують (дитячі будинки, будинки пристарілих тощо), а також у прифронтові міста та міста, які постраждали внаслідок активних бойових дій.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині впроваджують пілотний проєкт з переробки відходів, які утворилися в результаті руйнувань під час бойових дій.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: ГО «Зелений промінь»

Нагору