Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

“Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч”: змагання стартували


У Київській області стартував шкільний етап змагань “Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Київської ОВА.

Зазначається,що сьогодні змагання з футзалу стартували у 63 школах, із волейболу у 81 школі, з баскетболу у 54 школах. Загалом о станом на 17 січня турніри відбуваються у 209 освітніх закладах.

Драйв змагань

Окрім того, у 9 школах стартували змагання з  черлідингу, а у в 2 школах – зі спортивного орієнтування.

“Вже маємо перших переможців. 94 команди завершили шкільний етап і представлять свої школи на наступному територіальному етапі”, – йдеться у повідомленні.

Підтримав юних спортсменів відомий український футболіст і тренер Андрій Шевченко. Він підкреслив, що це – наймасштабніші змагання країни серед школярів.

Андрій Шевченко підтримав юних спортсменів

“Я знаю, що таке команда, яка згуртовує та досягає результату.  І знаю, наскільки важливо, щоб спорт активно розвивався увсіх куточках України. Цей проект – це не лише про спорт. Це можливість проявити себе, свої навички та вміння, стати лідером та об’єднатися з учнями всієї країни”, – наголосив Андрій Шевченко.

Група підтримки

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що школярі Бучанської громади долучилися до флешмобу «Україна єднає», приуроченого до Дня Соборності.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору