Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бородянці продовжують активно опрацьовувати заявки місцевих щодо твердого палива

За грудень 2023 року у Бородянці вдалося опрацювати та забезпечити дровами для опалювання 28 заявок представників громади, які входять до вразливих груп.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на в.о. Бородянського селищниго голови Ірини Захарченко.

Зазначається, що це загалом 164 кубічних метри. Ще 16 заявок чекає на опрацювання.

«Щиро дякуємо ДП Тетерівський лісгосп та благодійнику Миколі Бернадському, які передали нам ці дрова задля забезпечення потреб наших громадян. Також повідомляю, що ми знову розпочали опрацювання заявок на допомогу», — сказала в. о. Бородянського селищного голови Ірина Захарченко.

Перелік осіб, які мають право подати заявку на отримання допомоги у вигляді твердого палива від благодійних організацій:

•  соціально незахищені верстви населення, в яких сукупний дохід сім’ї на одну особу не перевищує 2-х прожиткових мінімумів (відповідно до Закону України «Про державний бюджет України» на відповідний рік) та за умови, що у домогосподарстві відсутні непрацюючі працездатні особи;
• військовослужбовцям, які є комісовані та/ або перебувають на стаціонарному/амбулаторному лікуванні, а також сім’ям загиблих/зниклих безвісти військовослужбовців;
•  опікуни / піклувальники – діти позбавлені батьківського піклування.

Заяви на отримання дров приймаються відділом ЖКГ.

Графік роботи: з пн-пт – 8:00-17:00, обідня перерва – з 13:00-14:00.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що переселенці у Гостомелі зможуть отримати продукти.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору