Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Тривають турніри у межах Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч

На Київщині у 342 школах стартували змагання  Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Київської ОВА.

Зазначається,  що тренування з баскетболу команди Боярського академічного ліцею «Гармонія» – «ТЕЙВАЗ», де дітей тренують педагоги Тетяна Чорногрицька та Володимир Решетник, відвідав начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

«Звичайно ж, не відмовився від пропозиції приєднатися до тренування та пограти в мʼяч. Зіграв з учнями 8-10 класів. Драйв отримав чималий. Швидкість у хлопців шалена. Намагався не поступатися», – зауважив Руслан Кравченко.

На згадку йому вручили  символічний презент – майку із номером 24, рокос Перемоги.

Голова Київської ОВА підкреслив, що 131 команда Київської області вже завершила шкільний етап змагань та продовжить боротьбу в наступних етапах турніру.

“Київщина – серед регіонів-лідерів за кількістю команд, які зареєструвалися для змагань у Всеукраїнських шкільних лігах пліч-о-пліч”, – йдеться у повідомленні КОВА.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Київській області стартував шкільний етап змагань “Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч”. 

Також Інформатор БІГ повідомляв, що на Київщині триває реєстрація шкільних команд для участі у спортивних змаганнях «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-опліч».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору