Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Корисне

Телеканали медіагрупи Starlight Media є у вільному доступі «Омега» ТБ та «Megogo», – UnderNet

З 11 січня 2024 року ICTV, Новий канал, СТБ зникли з пакетів кабельного телебачення окремих провайдерів БІГ-регіону. Причина, яку називають інтернет-оператори, — значне підвищення роялті від медіагрупи Starlight Media, яка належить олігарху Віктору Пінчуку.

Чи однакові тарифи роялті для всіх інтернет-провайдерів? І чи всі провайдери через підвищення роялті вилучають окремі телеканали зі своїх пакетів? Журналісти ІА «Інформатор БІГ» з цього приводу взяли коментар у Тетяни Качор, яка тимчасово виконує обов’язки керівниці абонентського відділу компанії UnderNet:

“Стосовно вартості роялті– є певна методологія розрахунку роялті, яка залежить від декількох показників. Тому стверджувати, що для всіх ціна однакова- буде некоректним . З приводу вилучення телеканалів медійної групи Starlight Media з пакетів провайдерів через зростання вартості й чи всі провайдери через підвищення роялті вилучають окремі телеканали зі своїх пакетів? Не всі, та не завжди. Провайдер оцінює рентабельність та зацікавленість людей переглядом конкретного каналу/каналів та ухвалює рішення.

Наразі доступність телебачення, а особливо українських каналів,  дуже важлива для українців, бо всі ми активно спостерігаємо за подіями, що відбуваються прямо зараз в країні. Якщо говорити конкретно про компанію «Андернет», то у нас нічого не змінилося — доступ до каналів ICTV, Новий канал та СТБ у нас є. Ми працюємо з постачальниками телебачення «Омега» ТБ та «Megogo», у яких укладені договори з медіагрупами, тож усі охочі, хто підключений до нашої мережі чи під’єднаються прямо зараз, зможуть дивитись ці канали у бандл пакетах, інтернет+телебачення”.

Раніше “Інформатор БІГ” писав про Інтернет, який працює без електроенергії. Все про новітню технологію PON від інтернет-оператора UNDERNET

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександра Ломачук

Нагору