Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Поліція Київщини спіймала сутенерку

Поліція Київської області повідомила про підозру «бізнесменці» з надання сексуальних послуг.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Зазначається, що до семи років позбавлення волі загрожує 22-річній жительці Київщини, яка організувала “підприємницьку діяльність” з надання інтимних послуг.

Співробітники управління міграційної поліції Київщини разом із працівниками Бучанського районного управління поліції за процесуальним керівництвом Бучанської окружної прокуратури викрили злочинну діяльність жінки та припинили роботу “інтимного” телеграм-каналу.

“Зловмисниця розміщувала оголошення в телеграм-каналі з приводу надання інтиму, координувала виїзди дівчат на виклики до замовників. Вартість послуг становила від 5 000 гривень за годину. Прибуток сутенерка отримувала на банківську картку”, – йдеться у повідомленні.

У результаті  санкціонованого обшуку поліцейські вилучили речові докази, що підтверджують причетність жінки до вчинення злочину.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру за ч.2 ст. 303 ККУ – за фактом сутенерства або втягнення особи в заняття проституцією.

Триває досудове розслідування.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що жителі Київської області викрали 700 тис грн та золото з будинку.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору