Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

До медиків Ірпеня завітали генеральні інспектори США

Генеральні інспектори США від Міноборони, Держдепартаменту та Агентства з міжнародного розвитку побували у закладах первинної ланки медицини Ірпінської громади.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал “Сімейний лікар. Ірпінь”.

Зазначається, що іноземні гості є партнерами України.

Мета їхнього візиту до Ірпінської громади – ознайомитися з місцевими амбулаторіями а також моніторинг використання допомоги від американського народу.

За словами директора КНП “Ірпінський міський центр первинна медико-санітарна допомоги” Андрія Левківського, торік команда впровадила два Гранти від USAID. Їхня загальна сума склала майже 300 тисяч доларів.

Конструктивний діалог

“В рамках гранту було проведене навчання з підвищення кваліфікації матеріальна база та  проведені ремонтні роботи у Гостомельській амбулаторії. Обговорили результати реалізованих та перспективи майбутніх грантів.  Разом з очільниками міста Олександром Маркушиним та Юлією Устич подякували американському народові за підтримку», – зауважив Андрій Левківський.

Під час візиту

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що до Бучі завітали представники Центрального Нідерландського бюро сертифікації навичок водіння.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору