Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині стартує другий етап змагань “Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч”

П’ятого лютого у БІГ-регіоні стартує другий етап “Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу КОВА.

Зазначається, що вже закінчився перший етап змагань на рівні шкіл. Тепер змагання відбуватимуться на рівні громад. Про це під час брифінгу повідомив начальник КОВА Руслан Кравченко.

«Серед понад 1,6 тис. команд вже визначилися переможці і вони активно готуються до наступного етапу – змагань на рівні громад, які розпочнуться вже наступного тижня», – йдеться у дописі.

До змагань долучилися школи всіх 69 громад області. Київщину на даному етапі змагань представляє майже дві тисячі команд. Найбільша кількість команд зареєструвалися для участі в змаганнях з волейболу, баскетболу та футзалу.

У понеділок, п’ятого лютого, стартують змагання другого етапу у Пристоличній, Бучанській та Ірпінській територіальних громадах. Упродовж всього наступного тижня змагання територіального рівня буде також проведено в Володарській, Бородянській, Боярській, Бишівській, Переяславській, Ржищівській та інших громадах.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що школярі з Ворзеля передали два дрони-камікадзе для ЗСУ.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору