Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині відновили майже 17 тисяч об’єктів пошкоджених внаслідок повномасштабного вторгнення

На Київщині вже відновили майже 17 тисяч об’єктів, що були пошкоджені внаслідок повномасштабної війни.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу КОВА.

«На жаль, ворог продовжує атаки на Київщину. Тому кількість пошкоджених обʼєктів зростає. На сьогодні пошкоджено та зруйновано понад 29 тис. обʼєктів. Попри це відбудову не припиняємо. Вже відновили майже 17 тис обʼєктів», – йдеться у дописі.

До того ж Київська ОВА спільно з громадою Ірпеня капітально відремонтувала 31 приватний будинок навпроти ЖК “Ірпінські Липки”, пошкоджений внаслідок російської агресії. З нуля будують ще 30 будинків. Це приватний сектор по вулиці Багірова.

Руслан Кравченко нагадав, що цього тижня в селі Михайлівка-Рубежівка відкрили новий гуртожиток для 19 родин вимушених переселенців. Тут облаштували сучасні смарт-квартири. Наразі в них мешкатимуть 53 особи.

Він також підкреслив, що Київщина продовжує реалізацію антикорупційних заходів в області. Група “Прозорість та підзвітність” за участю правоохоронців відвідала всі сім районів Київщини.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині завод Coca-Cola виготовив мільйон пляшок напою на благодійність.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору