Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Макарові капітально ремонтують багатоповерхівку на вулиці Садовій,1

У Макарові на вулиці Садовій,1 триває капремонт житлового будинку, розпочатий торік  наприкінці жовтня.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що ця багатоповерхівка була істотно пошкоджена навесні 2022 року – постраждала покрівля, поруйновано балкони, вибиті вікна та двері.

А в одному з під’їздів пошкодження були ще більшими, внаслідок чого у під’їзді стало неможливо проживати. Там зруйновані внутрішні стіни та міжповерхові перекриття,  того, знищені інженерні комунікації.

Нині уже проведено демонтаж,  підсилено фундаменти сусідньої секції будівлі. Облаштовано фундаменти та каркас трьох поверхів.

Будівельники  утеплюють фасад у вцілілій частині будинку.

“Передбачено відновлення зовнішніх та внутрішніх стін, міжповерхових перекриттів. Також заплановано провести ремонт і повне оздоблення сходів та місць загального користування. Додатково підрядник встановить двері, виконає внутрішнє опорядження. Також відновлять внутрішньобудинкові мережі та індивідуальне опалення у квартирах”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині відновили майже 17 тисяч об’єктів пошкоджених внаслідок повномасштабного вторгнення.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору