Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Гостомельчан просять долучитися до розслідування злочинів окупантів 

Правоохоронці закликають жителів Гостомельської ОТГ надати інформацію про злочини, скоєні російськими військовими на території громади.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на допис телеграм-каналу “Поліція на Київщині”.

Нагадаємо, 25 лютого 2022 у с. Озера по вул. Партизанській, в районі заводу СБК “Озера” військовослужбовці рф здійснили обстріл цивільного автомобіля та позбавили життя Бабанову Сніжану Вікторівну, 03.10.1999 р.н., Бабанова Євгена Михайловича, 09.07.1988 р.н. та Фічичан Аделіну Вікторівну, 10.05.1995 р.н., які перебували в автомобілі.

«Якщо вам відомі обставини цієї події, або ви стали потерпілими чи свідками вчинення воєнних злочинів у результаті збройної агресії рф на території Гостомельської ОТГ, прохання звертатись до слідчого управління поліції Київщини за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 15-А або за номером телефону +380 (97) 067 88 58, електронна адреса: su_militarydepartment01@ukr.net», – закликають в поліції.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Гостомелі відновили пошкоджену амбулаторію.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору