Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Гостомелі відновили пошкоджену амбулаторію

У Гостомелі завершили роботи з відновлення амбулаторії Ірпінського ЦПМСД, яка постраждала внаслідок окупації.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу МОЗ.

Зазначається, що у будівлі були пошкоджені вікна та фасад, зруйновані внутрішні приміщення: кабінети лікарів та адміністративного персоналу. Крім того, було викрадено медичне обладнання.

Відновити Гостомельську амбулаторію вдалося завдяки проєкту USAID “Підтримка реформи охорони здоров’я”. За його підтримки закупили та встановили нове медобладнання для повноцінної роботи сімейних лікарів та надання безоплатних діагностичних послуг в межах програми медичних гарантій.

Також у медзакладі відремонтували й утеплили фасад будівлі та кабінети лікарів, відновили прибудинкову територію та облаштували спеціальне укриття для працівників та пацієнтів. Завдяки відновленню амбулаторії понад 25 тис. мешканців громади отримали доступ до потрібної медичної допомоги.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині відновили майже 17 тисяч об’єктів пошкоджених внаслідок повномасштабного вторгнення.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору