Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Італійський студент зібрав гроші для Бучі

Жителі італійського міста Альба відгукнулись на заклик зібрати гроші для капітального ремонту Бучанського центру реабілітації дітей з інвалідністю.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що це була ініціатива студента Едуардо Бозіо, який познайомився з сімʼєю із Бучі, котра переїхала до Альби через повномасштабне вторгнення рф в Україну, і вирішив допомогти.

Він створив благодійну організацію і організував збір коштів.

“Ідея полягала у тому, щоб кожен житель міста Альба задонатив лише по 1 євро. Втім, небайдужим італійцям менше ніж за рік вдалось зібрати більше запланованої суми”, – йдеться у повідомленні.

Тож нині підписано угоду про часткове фінансування капітального ремонту Бучанського центру реабілітації дітей з інвалідністю. Італійська Благодійна організація Comitato «Razom» на чолі з президентом Едуардо Бозіо виділить для цього 35 тисяч євро.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що до Бучанської гімназії №2 благодійники привезли сучасні українські книжки – навчальну й художню літературу, та книги з резерву Міносвіти.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору