Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Люди скаржаться: в Ірпені перевірять якість відбудови житла

На цьому тижні комісія Ірпінської міської ради та депутати округів почала перевірку трьох будинків, у яких триває капремонт.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що перевірять будинки, капітальний ремонт яких фінансує Фонд ліквідації наслідків збройної агресії, замовником виступає Ірпінська міська рада.

Зафіксовано низку скарг від мешканців багатоповерхівок на нюанси відбудови.

Зокрема, мешканці будинку по вулиці Шевченка, 4 поскаржились, що затоплена квартира через пошкоджену покрівлю.

“Домовились, що підрядник виправить це власним коштом, коли будуть зводити новий дах”, – йдеться у повідомленні.

Також дехто з мешканців цього будинку звернув увагу на те, що не давав згоду на зняття кондиціонерів під час робіт з утеплення будинку.

“Вирішили, що підрядник сам буде демонтувати та повертати назад кондиціонери після завершення фасадних робіт”, – зауважують у міській раді.

А мешканці будинку по вулиці Соборній, 146 скаржаться на тріщину в домі, яка виникла внаслідок ремонту в одному з комерційних приміщень на першому поверсі. У міськраді пообіцяли розібратися з цією проблемою,  зазначивши також, що тут активно, згідно з графіком тривають роботи.

“У будинку на вул. Миру, 10 ремонт триває без нарікань. Підрядник повинен закінчити всі роботи до червня 2024 року”, – інформують у міськраді.

Також повідомляють, що цього тижня комісія перевірить будинки за адресами: вул. Котляревського, 54-А; Полтавська, 61; Соборна, 107;
Соборна, 109; Білокур 7, 8, 9, 10.

КОРИСНИЙ КОНТАКТ. Поділитися зауваженнями щодо  відбудови та розповісти про проблеми можна, зателефонувавши Гарячу лінію міського голови – 0800 335 191.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені триває капітальний ремонт будинку по вулиці Северинівській, 131, який постраждав внаслідок окупації Київщини. 

Також Інформатор БІГ повідомляв, що у Гостомелі триває капітальний ремонт двох житлових багатоповерхівок – по вулиці Проскурівській, 11 та Проскурівській, 4.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору