Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Виїзна перевірка: як відновлюють будинки у Гостомелі

У Гостомелі триває капітальний ремонт двох житлових багатоповерхівок – по вулиці Проскурівській, 11 та Проскурівській, 4.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що відбулася виїзна перевірка стану робіт комісією у складі першого заступника Київської ОДА Миколи Бойка, представники Департаменту регіонального розвитку, підрядника та ПРООН, що здійснює незалежний технічний нагляд.

По вулиці Проскурівській,11 будівельники завершили зовнішні роботи з утеплення та оздоблення фасадів, вставлені вікна, двері, облаштовані місця загально користування тощо. Нині вони завершують облаштування квартир. А також на фінальній стадії – ремонт розташованого в будинку укриття.

“На 5-ти поверхівці за адресою Проскурівська, 4 роботи ще тривають. Тут будівельники завершують облаштування фасаду та покрівлі, продовжують працювати над ремонтом пошкоджених квартир та облаштуванням місць загального користування”, – йдеться у повідомленні.

У КОВА зауважують, що під час перевірки були виявлені незначні зауваження. Втім, які підрядники зобовʼязалися у стислі терміни ліквідувати недоліки.

ДОВІДКА. Будинки відновлюють коштом UNITED24.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені триває капітальний ремонт будинку по вулиці Северинівській, 131, який постраждав внаслідок окупації Київщини.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору