Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Макарівській селищній раді відкрили новий відділ

Відділ з роботі з Захисниками / Захисницями України та членами сімей загиблих розпочав роботу у Макарівській селищній раді.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Макарівську селищну раду.

Відділ дислокується за адресою:  Макарів, вул. Димитрія Ростовського, 30, каб. 9, Макарівська селищна рада (1-й поверх).

Зазначається, що співробітники відділу консультуватимуть наших захисників та членів їхніх родин щодо прав, пільг, соціальних гарантій та механізмів їх реалізації. А також надаватимуть допомогу в отримані довідок від підприємств, установ, організацій, які діють на території Макарівської громади.

“Відкриття відділу є надважливим, але це тільки початок нашого шляху. Його якісна робота – це не справа винятково працівників цього відділу, це спільна робота кожного. Перед нами стоїть дуже багато завдань: ми повинні розуміти, що на сьогодні допомога військовим, ветеранам, членам їх сімей – це основне наше завдання”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що вперше з 2007 року за бюджетні кошти в Макарові придбали квартиру для лікаря.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору