Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Азійські журналісти у Бучі: всі мають знати правду

Сьогодні, 26 лютого, у Бучі побували журналісти з чотирьох країн Південно-Східної Азії.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що метою поїздки до України медійників з Індії, Індонезії, Малайзії та Філіпінів є фіксація воєнних злочинів, вчинених російськими військовими. Про почуте і побачене вони розповідають усьому світовому співтовариству.

“Журналісти протягом 7 днів планують відвідати міста Київській області, які у лютому-березні були під окупацією росіян. Першим місцем, яке відвідала делегація журналістів, став Храм Святого Апостола Андрія Первозванного у Бучі. Тут делегати побачили фотосвідчення російських звірств та поспілкувалися зі свідками страшних подій окупації”, – йдеться у повідомленні.

«Всі мають знати правду! Тож наша мета – зібрати якомога більше інформації і доказів про скоєні воєнні злочини російських військ, аби попередити поширення пропаганди з боку росії», – зазначили гості.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині від початку повномасштабного вторгнення загинуло понад 1600 цивільних осіб.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору