Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Нетверезий житель Бучанщини погрожував сину бойовою гранатою

Чоловік зберігав після деокупації Київщини боєприпаси вдома, та, випивши, почав погрожувати синові гранатою.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Зазначається, що до поліції звернувся чоловік, який розповів, що його родич узяв бойову гранату, і впритул підійшов до нього, висмикнувши з гранати  чеку.

Поліція з’ясувала, що фігурантом справи є 57-річний житель Бучанського району, який зберігав удома після деокупації  боєприпаси.

“Прибувши на місце, наряд групи реагування патрульної поліції з’ясував, що зловмисник сховав гранату на кухні. Для її безпечного вилучення, правоохоронці викликали вибухотехнічну службу. Крім того, в ході невідкладного обшуку помешкання, правоохоронці вилучили у фігуранта корпус гранати Ф-1, та магазини з 41 патроном калібру 7,62”, йдеться у повідомленні.

Знайдені боєприпаси

Правоохоронці зауважують, що за фактом зберігання бойових припасів (ч. 1 ст. 263 ККУ) та за фактом погрози вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози (ч. 1 ст. 129 ККУ), слідчі повідомили чоловікові про підозру.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині виявили партію тютюнової контрабанди, яка очікувала на відправку за кордон.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору