Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Бучанська громада отримала нові трансформатори

Сьогодні, 29 лютого, до  Бучанської громади надійшло 23 нових трансформатори від Проєкту енергетичної безпеки USAID. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що тепер є можливість замінити старе обладнання, які експлуатують понад 80 років, а крім того, й без того слабка система електроживлення була виснажена  постійними блекаутами.

“Вартість такого подарунка громаді склала майже 750 тисяч доларів. Тож щиро вдячні Проєкту енергетичної безпеки та безпосередньо Агенству США з міжнародного розвитку (USAID) за такий вагомий внесок”, – йдеться у повідомленні.

Заміну обладнання КП «Бучасервіс»  проводитиме заміну обладнання.

“Тому просимо терпіння, якщо у вашому мікрорайоні може зникати світло. Це необхідно для того, щоб електропостачання стало якісним та стабільним”, – звертає увагу міська рада.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що комунальники Бучанського району тепер мають нову техніку. Зокрема, Макарівська громада отримала новий сміттєвоз. А також нові машини для збирання відходів поповнили автопарки комунальних підприємств Гостомельської та Ірпінської громад.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору