Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

У Бучі відкриють сучасне амбулаторне реабілітаційне відділення

У Бучанському консультативно-діагностичному центрі працюють над створенням сучасного амбулаторного реабілітаційного відділення.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Telegram-канал Бучанської міської ради.

Зазначається, що відділення відкриють за підтримки Програми розвитку ООН в Україні.

Планується, що у цьому відділенні  лікуватимуть хворих різних вікових груп з наслідками інсультів, травм, ортопедичних, неврологічних захворювань, оперативних втручань, які потребують комплексу відновних заходів.

Також тут відбуватиметься реабілітація ветеранів війни.

“Сьогодні до Бучі з моніторинговим візитом завітали представники ПРООН, щоб на власні очі побачити, як ідуть роботи зі створення нового відділення. Крім того, спільно з Бучанським міським головою Анатолієм Федоруком, начальницею відділу економічного розвитку та інвестицій Тетяною Ліпінською, начальницею відділу охорони здоровʼя Ларисою Матюшенко та головним лікарем БКДЦ Любомиром Бучинським обговорили можливі шляхи подальшої співпраці та участі у проєктах, які вже активно розвиваються у громаді”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Кабінет міністрів запустив пілотний проєкт щодо зубопротезування ветеранів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору