Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Бучі відкрили пам’ятну дошку на честь полеглого захисника Максима Мельніченка

На стіні будинку у Бучі, де жив земляк-захисник Максим Мельніченко, встановили меморіальну дошку.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що  анотаційну дошку встановлено на стіні будинку 19-А по вулиці Енергетиків – саме там жив Максим Мельніченко.

“Молодший сержант з позивним «Марс» був учасником АТО. З початку повномасштабного вторгнення Максим служив сапером, механіком-водієм машини для розмінування 30-ї окремої механізованої бригади. Загинув Герой у червні 2022 року на Донецькому напрямку. Його смерть стала великою втратою не лише для сім’ї, а й для всієї Бучанської громади”, – йдеться у повідомленні.

Як розповіли у Бучанській міськраді, Сергій  у мирному житті працював охоронцем в компанії «Антитерор». У вільний час любив створювати власноруч вироби з дерева, а ще – радувати рідних смачними стравами.

“Нагороджений медалями «За мужність» та «Захисник рідної землі» (посмертно). У Героя залишились мати, дружина та двоє маленьких синів”, – зауважують у міській раді.

Вічна пам’ять і вічна туга…

Вічна та світла пам’ять захиснику-земляку Максиму Мельніченку!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині благодійники будують інклюзивний житловий комплекс для військових з інвалідністю, що складатиметься із 56 приватних будинків.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору