Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Ворзелі зведуть модульний реабілітаційний центр

Цього року у Бучанській громаді планують створити новий модульний реабілітаційний центр.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що новий реабілітаційний центр підсилить відповідний заклад у Ворзелі.

Щоправда, нині на місці, де планують створити реабілітований об’єкт – хащі, і саме це побачили іноземні партнери під час огляду локації.

“Сьогодні мали виїзну нараду з американськими партнерами з Ukraine Focus на чолі з Броком Бірманом — другом нашої громади і координатором проєкту. Локацію вже визначили й, таким чином, розширимо можливості КНП «Центр ментального здоровʼя» Київської обласної ради на території Бучанської громади”, – йдеться у повідомленні.

Також у Бучанській міськраді пояснюють, що робитимуть із рослинними нетрями:  кажуть, що разом з Київською ОВА  та Київською обласною радою  впорядковуватимуть цю локацію.

“Медичне завдання вже розроблено: центр буде більш ефективно і комплексно реабілітувати військових та цивільних, які того потребують. Розвиваємо мережу медичних закладів громади”, – підкреслили у Бучанській міськраді.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині благодійники будують інклюзивний житловий комплекс для військових з інвалідністю, що складатиметься із 56 приватних будинків.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору