Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Оздоровлення дітей: як подати заяву у Гостомельській громаді

Служба у справах дітей Гостомельської СВА  збирає заяви за програмою оздоровлення дітей пільгових категорій на 2024 рік.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Гостомельську СВА.

Зазначається, що охоплення оздоровленням та відпочинком хлопчиків і дівчаток проводитимуть на підставі заяв батьків у порядку черговості та пріоритетності статусу дитини.

“Діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, мають право на отримання путівки за місцем постійного проживання. Діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, можуть отримати путівку за місцем фактичного проживання”, – йдеться у повідомленні..

Тож батьки дітей соціально незахищених категорій, та особи, котрі замінюютт батьків, можуть звернутися до служби у справах дітей та сім’ї з відповідними заявами.

У Гостомельській СВА деталізують, що на відпочинок та оздоровлення направляють дітей віком 7-17 років.

Заяву можна подати на електронну адресу vsdgost@ukr.net, або звернувшись до служби у справах дітей та сім’ї Гостомельської СВА.

“Зауважимо, враховуючи встановлення воєнного стану в країні, оздоровлення і відпочинок дітей у літній період 2024 року буде проведено відповідно до безпечності та ситуації в країні”, – зауважують у селищній військовій адміністрації.

КОРИСНИЙ КОНТАКТ. Телефон для довідок – 0681233702.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що сучасний клас безпеки зʼявився в Гостомельському ліцеї №1.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору