Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Директор будівельної компанії привласнив понад 145 000 бюджетних гривень

Поліція Київщини повідомила про підозру директору підприємства, який заволодів коштами для ремонту житлових будинків у Бучанському районі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Зазначається, що керівник компанії привласнив понад 145 000 гривень – це бюджетні кошти.

Як з’ясували правоохоронці,  між органом місцевого самоврядування та будівельною компанією, очолюваною фігурантом,  були укладені договори на ремонтні роботи житлових будинків.

Фігурант зазначив неправдиві відомості в офіційній документації,  завищивши вартість витрат на виконання робіт.

“Правоохоронці встановили, що директор внаслідок злочинних дій використовуючи своє службове становище, незаконно збагатився на суму понад 145 000 грн. Слідчі Бучанського управління поліції Київщини повідомили директору про підозру (ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України)”, – йдеться у повідомленні.

Тепер, як розповіли у поліції Київщини, чоловікові загрожує до восьми років увʼязнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років.

І це не єдина така справа у Бучанському районі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучанському районі двоє підрядників привласнили 250 тисяч гривень коштів громади під час ремонту укриття.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору