Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Бізнес Київщини продовжує свою роботу попри війну

На Київщині зареєстровано понад 208 тис. субʼєктів підприємницької діяльності, серед яких – ті, що продовжують свою роботу попри повномасштабне вторгнення рф в Україну.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з покликанням на допис голови Київської ОДА Руслана Кравченка.

Серед таких:

RITO – соціально відповідальний бренд трикотажного одягу високої якості. Власниця бренду Тетяна Абрамова заснувала його у 1991 році. Сьогодні це сучасне підприємство, яке попри війну працевлаштувало 75 осіб. Сукні, светри, кардигани – все виготовляють з якісної пряжі. Стильні та вишукані речі знають далеко за межами України. RITO також запустило пілотний проєкт зі створення індивідуальних дроп-колекцій (обмеженої партії) для різних культурних закладів за кордоном та в Україні. 

Компанія “Валтекс” – виробник взуття та спецодягу з Білої Церкви. Підприємство майже зі сторічною історією. Сьогодні динамічно розвивається та модернізується. Щорічно тут виробляють більше 650 тисяч пар взуття та спецодягу для підприємств нафтогазовидобувної та хімічної промисловості, чорної і кольорової металургії, машинобудування і металообробки, транспорту та енергетики, будівництва та сільського господарства, силових структур і охоронних відомств.

З початку повномасштабного вторгнення пріоритет – виробництво тактичного взуття, одягу та спорядження. 

Компанія Roshchenko Shoe Studio також виробляє взуття. Але вже для цивільних. Бренд заснований в Ірпені модельєркою-конструкторкою Світланою Рощенко.  У вересні 2023 року Roshchenko Shoe Studio відсвяткували відкриття та презентували свою першу лінійку взуття й сумок. Компанія також займається індивідуальним пошивом взуття. 

У свою чергу, Руслан Кравченко закликає підтримувати бізнес Київщини та купувати українське.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Київщина разом з Південною Кореєю розпочали розробку Транспортної моделі регіону.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору