Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Макарівські гімнастки стали призерками Всеукраїнських змагань

Десять гімнасток з Макарівської громади здобули перемоги на Всеукраїнському турнірі «Harry Potter Cup 2024».

Про це повідомляєІнформатор БІГ з посиланням на Макарівську селищну раду.

Зазначається, що у змаганнях «Harry Potter Cup 2024», які відбулися  з 8 по 11 березня у столиці України,  взяли участь понад тисячу юних гімнасток  з усієї України.

“Макарівщину на турнірі представили вихованки секції художньої гімнастики КЗ «Фізкультурно-спортивного клубу «Макарівська громада» (тренер Ірина Розгон). Завдяки своїй майстерності, грації та неабиякому таланту, юні спортсменки здобули низку призових місць у своїх вікових категоріях”, – йдеться у повідомленні.

Юні призерки

Призові місця посіли Катерина Токар,  Віра Беденко, Соломія Мудрак, Діана Стернюк, Вероніка Варіна,  Алевтина Грибенюкова,  Каріна Єськова,  Анастасія Ковальчук,  Влада Кравченко та  Ангеліна Сміян.

Макарівська селищна рада подякувала тренеру переможниць Ірині Розгон, і привітала  юних спортсменок з прекрасним виступом.

Макарівські гімнастки стали призерками Всеукраїнських змагань

Спортивна гордість громади

Приємні миті нагородження

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що восьмирічна Дар’я Кравчук з Бучі стала чемпіонкою України з блискавичних шахів, а також  здобула срібну нагороду Чемпіонату України з класичних шахів серед дівчат до 10 років.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору