Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Шахи: бучанка Дар’я Кравчук стала чемпіонкою України

Восьмирічна Дар’я Кравчук з Бучі стала чемпіонкою України з блискавичних шахів, а також  здобула срібну нагороду Чемпіонату України з класичних шахів серед дівчат до 10 років.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську  міську раду.

Зазначається, що Дар’я Кравчук є вихованкою центру творчого навчання «Kiwi». Тренують талановиту дівчинку Володимир Корнійчук та Юрій Курич.

Дар’я представила Бучанську громаду на чемпіонаті у Львові. Загалом у цьому турнірі взяли участь тут 40 шахісток з різних регіонів України.

“У результаті напруженої боротьби, вкотре виявивши волю до перемоги, Дар‘я набрала 8,5 балів з 11 і стала Чемпіонкою України з блискавичних шахів. Після цього маленька чемпіонка здобула перемогу у трьох заключних партіях і виборола друге місце з класичних шахів”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що спортсмен Ілля Мишкін з Бородянки став абсолютним чемпіоном України з жиму лежачи серед юнаків 74 кг.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору