Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Відбудовують багатоповерхівку по вулиці Котляревського в Ірпені

В Ірпені капітально ремонтують пошкоджену під час активних бойових дій багатоповерхівку на вулиці Котляревського.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що під час обстрілів Ірпеня у будинку було вибито вікна, пошкоджено балкони та двері. Покрівля та фасад будівлі також зазнали істотних руйнувань.  Ремонтні роботи потрібно було провести і у внутрішніх приміщеннях споруди

Торік восени розпочали капітальний ремонт багатоповерхівки.

Будівельники демонтували пошкоджені конструкції

“Будівельники виконали демонтаж зруйнованих частин фасаду та розпочали утеплення цоколю. Паралельно фахівці працювали над влаштуванням огороджень сходових клітин. Також встановили вхідні двері в приміщення, підвал та замінили частину вікон. Наразі на об’єкті виконуються фасадні роботи. Відповідно до проєкту передбачено відновлення та утеплення фасаду, опорядження внутрішніх приміщень загального користування, а також облаштування нових пандусів із відповідним покриттям”, – йдеться у повідомленні.

Тривають ремонтні роботи

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що за програмою відновлення роботи пошкоджених закладів освіти Кабмін виділить 178 млн грн субвенції на відновлення Ірпінської гімназії “Освіта”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору