Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Ошукала мешканців Ірпеня на 6 млн грн: підозрюється 50-річна уродженка Донеччини

50-річну уродженку Донецької області судитимуть за шахрайство щодо мешканців Ірпеня.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з покликанням на пресслужбу Київської міської прокуратури.

Святошинська окружна прокуратура міста Києва скерувала до суду обвинувальний акт щодо 50-річної уродженки Донецької області. Жінку звинувачують у вчиненні 35 епізодів шахрайства.

Зазначається, що обвинувачена вигадала історію про те, що вона займається волонтерською діяльністю та має змогу купувати товари зі знижкою від 50 до 70 відсотків в мережі будівельно-господарських магазинів “Епіцентр”. Пропонувала вона вигідно купити як будівельні матеріали, так і побутову техніку. Клієнтів на “товари зі знижкою” жінка шукала серед знайомих, які розповідали про неї іншим потенційним клієнтам. При цьому жодних знижок у торгівельному центрі вона не мала, а гроші витрачала на власні потреби. Таким чином зловмисниця заробила трохи більше 6 млн грн, а від її дій постраждало 18 осіб.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучанському районі двоє підрядників привласнили 250 тисяч гривень коштів громади під час ремонту укриття.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору