Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Діти і собаки: заняття з психологічної реабілітації

За допомогою спеціально навчених собак у Бучанській громаді відбулося заняття з психологічної реабілітації для дітей з інклюзією.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що заняття відбулися на двох локаціях – у Бучанському міському інклюзивно-ресурсному центрі та Блиставицькій філії цього центру.

“У дружній компанії песиків, діти провели цікаво час: гралися, спілкувалися, спостерігали за їхніми трюками та годували ласощами. Разом з дітьми вони відпрацювали вправи для позитивного мислення, тренували пам’ять за допомогою гри «MemoDogs» та шукали породи собак-помічників”, – йдеться у повідомленні.

Цікаве заняття

Веселу та корисну програму. для малечі розробили команда Центрального клубу собаківництва ТСО України, фахівці Ірина Федосенко, Дарина Федосенко, Валерія Подзубанова, Олександр Оваденко та психологиня Марина Холіна.

Весела гра з чотирилапими друзями

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині стартували творчі змагання учнів мистецьких шкіл сфери культури області у межах обласного конкурсу “Дебют”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору