Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

У Ворзелі каталась п’яна мотоциклістка

Зупинивши мотоцикл Honda XR 125 за порушення правил дорожнього руху, патрульні з’ясували, що водійка не мала прав на керування мотоциклом.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на патрульну поліцію Київщини.

Зазначається, що керманичка, до того ж, керувала мотоциклом у нетверезому стані. Це сталося на вулиці Курортній у Ворзелі.

“Спілкуючись із 20-річною керманичкою, поліцейські помітили у неї явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували останній пройти огляд на стан сп’яніння. Громадянка погодилась. Результат огляду на стан сп’яніння склав 1,10 проміле алкоголю у крові та перевищив встановлену норму більш як у 5 разів. Також, під час перевірки документів, інспектори виявили, що керманичка не має права керувати таким транспортним засобом”, – йдеться у повідомленні.

Патрульні не лише не дозволили водійці сісти за кермо, а й склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані спʼяніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

“Дотримуйтесь ПДР та не сідайте за кермо у стані спʼяніння”, – закликають поліцейські.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в аварії біля Клавдієвого-Тарасового був загиблий і поранені.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору