Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Кіокушинкай карате: 21 медаль – у бучанських спортсменів

На Відкритому кубку Києва з кіокушинкай карате бучанські спортсмени здобули увесь спектр медалей – золоті, срібні й бронзові.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що цей турнір став першим збіром великої Бучанської федерації «Фінікс карате-до Кіокушинкай», який відбувся після повномасштабного вторгнення рф в Україну.

“Змагання пройшли на базі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Козак». На турнірі у Києві нашу громаду представили 25 учасників та шість тренерів. Для більшості юних спортсменів це були перші змагання та перший досвід”, – йдеться у повідомленні.

У запеклій боротьби Бучанські каратисти під час напруженої боротьби показали вражаючий результат. У їхньому заліку  – 4 золотих, 5 срібних, та 12 бронзових медалей.

«Дякуємо організаторам та суддівській бригаді за чудове свято для дітей. А іншим учасникам – за потужні конкурентні поєдинки. Діти отримали неймовірні враження і чудові нагороди нагороди», – наголосила керівниця і тренерка Бучанської школи «Фінікс карате-до Кіокушинкай» Тетяна Грек.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що три срібні та одну бронзову медалі на Всеукраїнському турнірі здобули боксери Бучанського спортивного клубу «Патріот».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору