Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені створять навчально-виробничий хаб

Учора, 16 березня, до  Ірпеня завітали представники міжнародної організації ЮНІДО.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Telegram-канал Ірпінської міськради.

Зазначається, що делегація приїхала задля  реалізації нового проєкту – створення за підтримки партнерів міжнародної організації ЮНІДО навчально-виробничого хабу.

“Цей проєкт- чудова можливість для започаткування стартапів зі створення мерчів, сувенірної продукції та реалізації інших креативних ідей”, – йдеться у повідомленні.

Як кажуть в Ірпінській міськраді,   на базі хабу всі бажаючі зможуть отримати: теоретико-практичні навички роботи з 3D моделювання та лазерного гравіювання; навчитися створювати продукт та здійснити тестування його виробництва.

ДОВІДКА. Організація Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) є спеціалізованою установою ООН, яка сприяє промисловому розвитку для зменшення бідності, інклюзивної глобалізації та екологічної стійкості.

Делегацію ЮНІДО під час візиту до Ірпеня очолював старший координатор ЮНІДО в Україні Стефан Сікарс. Зустріли гостей та розповіли про страшні злочини рф у регіоні під час бойових дій начальник управління освіти і науки Ірпінської міської ради Олег Білорус та начальниця відділу економіки і стратегічного планування ІМР Яна Жиган.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що новий заклад – денний центр підтримки дітей та сімей – відкрили в Ірпені.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору