Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Блиставицькі волонтери сплели понад 10 000 квадратних метрів захисних сіток

Учасники волонтерського осередку “Блиставицькі тенета” сплели понад 10 тисяч квадратних метрів маскувальних сіток для ЗСУ.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Telegram-канал Бучанської міськради.

Зазначається, що жителі Блиставиці відразу після деокупації  Київської області  почали працювати задля нашої Перемоги, зокрема, плести маскувальні сітки.

“Волонтерський осередок облаштували у Будинку культури. З того часу «Блиставицькі тенета» ні на день не припиняли своєї роботи”, – йдеться у повідомленні.

Результати роботи волонтерів

У міськраді запрошують усіх бажаючих допомогти своєю працею чи донатами на добру справу, і звертають увагу на те, що зараз істотно зросла кількість  запитів від захисників на маскувальні сітки.

“…Існує гостра потреба у матеріалі та робочій силі. Волонтери чекають усіх охочих у Будинку культури. Приходьте підтримати ініціативу, щоб зберегти життя наших Воїнів!, – закликають у міськраді.

Захисники чекають маскувальних сіток

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у парку “Дубки” в Ірпені відбулася акція з озеленення “Посади ірпінський дуб незламності – зміцни себе та Україну”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору